Védjük meg a gödi golfpályá

Védjük meg a gödi golfpályá

Munkásszálló építését szorgalmazza Göd momentumos vezetése?

2021. október 19. - gödigolfpalyaert

Új bejegyzést tett közzé a senki által meg nem választott illegitim alpolgármester, Hlavács Judit a Pólus Hotel és környékének átalakításra vonatkozó momentumos tervekről. Hlavács tovább görgeti a hazugság fonalat, átverve és semmibe nézve a gödieket.

 

Nézzük, miket akar elhitetni Hlavács illegitim alpolgármester a gödiekkel.

hlavacs.png

Azt állítja Hlavács, hogy „kétségtelen, hogy a képviselők egy részének döntésképtelensége és/vagy a mohósága vezethet oda is, hogy Göd városa elveszít (pontosabban kénytelen eladni) egy értékes telket, a rajta lévő fenyvessel együtt – aminek a vége erdőirtás és új épületek felhúzása lehet."

 

Ezzel szemben az igazság az, hogy az ő párttársa/barátja/üzlettársa, Gödöt 2 év alatt romba döntő Balogh Csaba polgármester volt az, aki egy személyben a Cordys minden kénye-kedve szerinti előterjesztést nyújtott be a képviselő-testületnek. A momentumos képviselőkön kívül senkinek nem volt tudomása Balogh tervéről. Balogh Csaba volt az, aki a golfpálya védett lápjának átminősítését is benyújtotta, Balogh Csaba volt az, aki Hlavács által védett fenyvesre benyújtotta, hogy legyen építési terület.

 

Az igazság az tehát, hogy egyedül a momentumos 4-ek akarnak bármit is átminősíteni Gödön.

 

Azt állítja Hlavács Judit, hogy a vállalkozó „Vi-5” besorolást szeretne. Ezzel szemben az igazság az, hogy korábban mind a Cordys, mind Balogh Csaba „Keü-4” besorolást kívánt.

 

Mi is a különbség a „Vi-5” és a „Keü-4” között? A „Vi-5” alatt munkásszállót lehet üzemeltetni. Van még kérdés?

munkasszallomti1820.jpg

 

Az állítja Hlavács Judit, hogy A tanulmányterv már 2020 szeptemberében beérkezett az önkormányzathoz, azonban a veszélyhelyzetben a képviselő-testületi online tanácskozások alkalmával nem alakult ki olyan kompromisszumos álláspont, amely alapján Balogh Csaba polgármester saját hatáskörben döntést hozott volna.”

 

Ezzel szemben az igazság, hogy 2020 szeptemberében nem volt veszélyhelyzet. Az igazság az, hogy 2020 őszén számtalan testületi ülés volt, amin egyszer sem merült fel a Cordys által benyújtott rendezési terv módosítás.

Veszélyhelyzet 2020. novemberétől volt. Érdekes, hogy egyéb esetekben nem zavarta Baloghot és a Momentumot a kompromisszum teljes hiánya. Kompromisszum és a képviselő-testület támogatása nélkül leváltotta az alpolgármestereket, kinevezett két új illegitim alpolgármestert, kirúgott két TESZ vezetőt, kinevezett két TESZ vezetőt, végelszámolást indított egy önkormányzati Kft-vel szemben, kinevezte 85 ezer forintos napidíjjal Hlavács illegitim alpolgármester férjét, Elekes Balázsttanácsadónak”, visszaadott egy 500 milliós állami támogatást.

baloghhvg.jpeg

 

Az állítja Hlavács Judit, hogy Ugyanakkor az elfogadhatatlan (és ebben, azt hiszem, a testület mind a 12 tagja egyetért), hogy a változtatást nem csak a szálló telkére kérik, hanem a vételi joggal érintett 6324/1-re is. – vagyis az iparvágányon túli, védett területen is 25%-os beépíthetőséget képzelnek el, 15,5 m építménymagasságú épülettel.”

Már, hogy a viharba érthet egyet mind a 12 tag, kedves Judit? 12-ből legalább egy a láp beépítését szeretné, hiszen indítványozta annak átminősítését. Feltételezzük, hogy van kommunikáció az alpolgármesterek és a polgármester között és feltételezzük, hogy a frakcióban is van kommunikáció egy előterjesztés beadása előtt és mivel sem az alpolgármesterek, sem a Gödi Összefogás frakció nem ellenkezett nyilvánosan a polgármester terve ellen, így az igazság az, hogy 12-ből 4 képviselő (Balogh Csaba és felesége Vajda Viktória, illetve Hlavács és Andrejka alpolgármesterek) támogatták a védett láp átminősítését. A zárt ülés közben elhangzottak titkosak, azt a gödiek elől elbújva tárgyalták.

hlavacsdorosz.jpg

Hozzák nyilvánosságra az összes dokumentumot, tegyék elérhetővé a zárt ülés hanganyagát, ne bújjanak el, az igazság úgyis kiderül.

Hlavács Judit szerint Idősotthon vagy ingatlanbotrány a kialakult helyzet, az igazság az, hogy munkásszálló, apartmanhotel ÉS korrupciógyanú.

 

fotók: hvg.hu, Magyar Narancs, Hlavács Judit FB oldala

A bejegyzés trackback címe:

https://godigolfpalyaert.blog.hu/api/trackback/id/tr9716727790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása